Home / Najnovije / Zlostavljana žena podijelila poruke njenog muža: “Imaš 5 minuta da se slikaš držeći tri prsta…” (Foto)

Zlostavljana žena podijelila poruke njenog muža: “Imaš 5 minuta da se slikaš držeći tri prsta…” (Foto)

Nažalost, mnoge žene su zlostavljane u vezi ili braku. Neke ostaju u takvoj vezi jer misle da će se partner promijeniti, a neke ostaju jer nemaju kud. Ova žena je uradila nešto kako bi upozorila i ostale na posljedice veze sa zlostavljačem:

Radi se o ženi koja je skupila hrabrost i nakon 3 godine prekinula vezu sa dečkom koji ju je zlostavljao.

Ona je na društvenoj mreži podijelila svoju priču o tome kako ju je momak zlostavljao na sve moguće načine. Ona apeluje na ostale da napuste zlostavljača čim primjete nešto jer ne treba ostati u vezi s nekim takvim.

Razmislite o tome da mnoge žene budu ubijene od strane svog nasilnog dečka ili muža. To se ne smije dopustiti.

Ova žena je pokazala hrabrost jer je napustila svog dečka i nije dozvolila više da je tako tretira. Čak je podijelila screenshotove poruka koje joj je slao.

Na poruci piše: “Slikaj se držeći tri prsta i pošalji mi odmah. Uradi to gdje mogu prepoznati da je kuća tvoje majke. Imaš 5 minuta.”

Na taj način upozorava ostale na znakove koji ukazuju na nasilničko ponašanje. Nemojte padati na priče da će se promijeniti, malo će se pretvarati i onda će vas opet maltretirati.  Dobri su glumci i ne dozvolite da im vas zavaraju. Potražite pomoć.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money