Home / Zanimljivosti / Svaka krvna grupa krije jednu ozbiljnu tajnu o vama! Evo zašto je važno da to znate…

Svaka krvna grupa krije jednu ozbiljnu tajnu o vama! Evo zašto je važno da to znate…

Neki smatraju da naša krvna grupa može otkriti neke stvari o nama samima. Veoma je bitno da znate svoju krvnu grupu.

Zato što što ste vi negativna grupa, a muž je pozitivna, vaše dijete dobija krvnu grupu jer se najčešće nasljeđuje od  oca. Kao takvo, dijete u vašem organizmu nosi pozitivnu krvnu grupu za razliku od vas koji imate negativnu.

Vaš organizam onda to dijete smatra stranim i stvara antitijela. Prva trudnoća će dobro proći je se ne stvori dovoljan broj antitijela, ali će svaka sljedeća btii pobačaj.

To se može spriječiti ako znate svoju krvnu grupu i u tom slučaju dobijate odgovarajuće lijekove koji će vam osigurati da vaša trudnoća prođe bez problema.

Korisno je da ovo znate. Problem se ne stvara ako ste vi pozitivna grupa, a muž negativan. Što se tiče vašeg karaktera, evo šta vaša krvna grupa govori o vama:

Grupa A

Vi ste vrlo organizovana osoba. Odlično se snalazite. Ne volite svađe i vi ste oni koji smiruju situaciju.

Grupa B

Vi ste vrlo osjećajni. Odlikuje vas to što burno reagujete na neke stvari.

Grupa AB

Grupa AB je univerzalni primaoc.

Vi ste vrlo misteriozni, ne otkrivate puno o sebi, ali zato odlično procjenjete druge. Imate dosta razumijevanja za njih i želite im pomoći.

Nulta

Ovo su univerzalni davaoci – njihova krv se može dati ljudima sa ostalim krvnim grupama. Ove osobe su iskrene, pouzdane, na njih se uvijek možete osloniti. Posvećene su i nisu izdajice.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money