Home / Zanimljivosti / Šta vas očekuje za Valentinovo i u nastavku godine: Jedan znak će se baš iznenaditi…

Šta vas očekuje za Valentinovo i u nastavku godine: Jedan znak će se baš iznenaditi…

Ovan

Vi ćete preispitati sebe i svoje postupke. Bićete odgovorniji i na poslovnom planu. Naučit ćete iz svojih grešaka i biti sretniji. Očekuje vas sretna veza. Moguće je da će vam na Valentinovo neko priznati da mu značite više od prijatelja.

Bik

Bićete zreliji i vaše veze će biti stabilnije. Samci će pronaći osobu koja im odgovara. Očekuju vas brojni uspjesi na poslovnom planu. Što se Valentinova tiče, razmišljajte glavom, ne srcem.

Blizanci

Trebate se naučiti prilagoditi novim situacijama. Moguće je da ćete voljenu osobu upoznati na poslu. Ako ste u vezi, trebate se više truditi. Oni koji su duže u vezi će se odlučiti na ozbiljniji korak. Na Valentinovo ćete imati sreće u zavođenju.

Rak

Vama će se desiti dosta pozitivnih promjena. Bićete zadovoljniji sobom ,ostvarit ćete se u onome što ste željeli  i vaš društveni život će biti bogatiji. Upoznat ćete nekoga ko će pozitivno djelovati na vas. Na Valentinovo umjesto da čekate poruku od osobe koja vas ne zaslužuje, usmjerite se na bitnije ljude.

Lav

Vi ćete se više posvetiti poslu i drugim dešavanjima, nego ljubavi. Kada ste u vezi, ne trebate izgubiti sebe u svemu tome. U vezi trebate biti sretni, to imajte na umu. Posvetite i bitnijim stvarima od posla. Držite se više. Valentinovo će vam biti zabavno.

Djevica

Moguće je da ćete se upustiti u vezu koja nije dobra za vas. Nemojte se ponašati tako, već dobro razmislite o svojim postupcima. Očekuju vas proširenja porodice, putovanja. Na Valentinovo je moguća ljubavna izjava od prijatelja.

Vaga

Riješit ćete se nesigurnosti u vezi sebe i partnera. Više ćete se družiti, pa ako ste sami imat ćete više prilika za flert.  Sada jasnije znate šta želite. Na Valentinovo ćete biti sa voljenom osobom.

Škorpija

Trudit ćete se da ostvarite svoje ciljeve i imat ćete uz sebe osobu koja će vas motivisati. Obogatit ćete se novim iskustvima. Valentinovo ćete provesti u mirnoj atmosferi s voljenom osobom.

Strijelac

Ne upuštajte se u veze za koje niste sigurni. Odlučite šta želite, nemojte da se igrate s drugima. U ovoj godini ćete ostaviti iza sebe stvari koje su vas tištile.  Na Valentinovo ćete uživati s nekim u dugim razgovorima.

Jarac

Ostavite negativne osobe i družite se s pozitivnijima. Bićete sretni jer ćete ostvariti svoje ciljeve. Bićete zreliji i odgovorniji. Na Valentinovo ćete dobiti lijep poklon.

Vodolija

Skupit ćete hrabrost da ostavite neke stvari u prošlosti i krenete naprijed.  Osjećat ćete se mnogo bolje jer ste se oslobodili takvih tereta. Na Valentinovo ćete biti u centru pažnje voljene osobe.

Ribe

Ako ste sami, očekuje vas ozblijna veza, ako ste razvedeni, nova ljubav. Bićete sretniji. Ostvarit ćete svoje ciljeve. Na Valentinovo vas očekuje prijatno iznenađenje.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money